feelings

2012.10.20.

1.fejezet

Kategória: Nincs kategorizálva —— wannabewithyou @ 23:26

2012.10.20. van.

túl vagyok az érettségin, az angolon és az infón. nagyon kíváncsi vagyok már az eredményre …
de most nem is ez az érdekes..
Találkoztam VELE újra…még kb 3 hete….B. ..nekem ez a név mindig is a helyes sulitársamat jelentette és vicces h most új értelmet kapott.. 😀

még a nyáron ismertük meg egymást..kavartunk…megbeszéltük h nem járunk.. pedig akarta ő is , én is csak más időpontban. ezek után egy hónapig nem hallottam róla semmit. üziztünk és összevesztünk emiatt.

Hétfő reggel volt. Egy nem túl kellemes hétfő reggel. Habár csak 10re mentem de késésben voltam, a metró elment az orrom előtt, a nehéz táskámmal a vállamon, a magassarkúmban egyensúlyozva próbáltam határozottan sétálni-merthát a magabiztos fellépés mindig fontos- a szerelvény legelejére, hiszen az Astorián az van közel a mozgólépcsőhöz. Pár kocsival előrébb láttam is egy helyet, hát leültem, miközben a fülhallgatóm kerestem ki a táskámból. A hangulatom kicsit búskomor, fura volt, nemtudtam éppen melyik zenét hallgassam. Végül egy tankcsapda szám mellett döntöttem, de amikor megnyomtam a lejátszás gombot valaki elém állt. Felnéztem és megláttam őt. a Szám tátva maradt.

-Szi…szia. Te mit keresel itt?-Kérdeztem s a zavarodottság helyét lassan felváltotta a sértődöttség, visszaemlékezve az 1 hónapra, ami alatt nem is keresett.

-Jötttem bocsánatot kérni.

-Ezt..nem értem.

-Az utolsó kocsiban ültem és láttalak..kicsit haboztam de gondoltam utánad jövök és bocsánatot kérek.

-Nem….nemtudom..mit mondjak most erre.

-Csak… sajnálom. Megígértem hogy keresni foglak és nem tettem. Ha ez megnyugtat…mással se talizok akinek megígértem. Haverok..ilyenek..mert nincs időm. Tudom hogy ez most hülyén hangzik csak..nem veled van bajom hanem egyszerűen hanyagolom az embereket..nemtudom miért…

-Hát most..erre mit mondjak? Ez télleg nem nyugtatott meg.

-Tudom de..te is írhattál volna!

-Igen, írhattam volna. De tudod ezt megbeszéltük, ha úgy érzem nem érdekel hogy írok akkor nem írok…És mellesleg én felhívtalak.

-Tényleg. Nézd nekem a továbbiakban nincs kifogásom az ellen hogy talizzunk.. már ha neked ez így rendben van.

-Hát végülis..miért is ne? És..kössz hogy idejöttél végülis nem lett vna muszáj és..ez cuki volt 🙂

-Gondoltam hogy örülni fogsz…Blaha..leszállok, nem ígérek mostmár semmit de..írok 😉

-Szia!

 

Szólj hozzá!