feelings

2012.11.08.

WeirdFeeling

Kategória: Nincs kategorizálva —— wannabewithyou @ 01:09

Az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben mondják.

Igen de ez különféle lehet. Én nekem bizonyos szempontokból nézve 2 első szerelmem is volt. Ez most furán hangozhat de így van.
Az ok pedig a következő. A második első szerelmem az akivel jártunk, az első akivel aludtam együtt éjszakákat, az akit bármikor felhívhattam ha bármilyen bajom volt és akiről tudom ha nemis voltam benne akkor még annyira biztos h szintén szeretett. Tehát ilyen szempontokból ő volt az első szerelmem.

DE

Az igazi első szerelmem pedig az a srác akire amikor életemben először ránéztem tudtam hogy meg akarom ismerni. Éreztem valahol már akkor hogy …hogy..ez nem az az érzés aminek a létezéséről eddig tudtam. Ez más. Viszont elég fiatal voltam még és nem érettem nem is figyeltem erre az érzésre. Csak hogy meg akarom ismerni. De úgy véltem lehetetlen. Úgy gondotlam csak egy újabb srác akit meg akarok ismerni csak azért mert már kezdenek érdekelni a fiúk. De nem tudtam hogy itt többről van szó pedig visszagondolva sejthettem volna mert ő nem az a 10/10 habár nekem igen de tudom h általánosságban nem. De ő nem is ezért érdekelt hanem azért a megmondhatatlan megmagyarázhatalan kötődés miatt amit már akkor elkezdtem érezni. Akkor. 2008ban.

 

Folyt.köv.

Szólj hozzá!